Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Νίκη με 4-1 για την ομάδα μας

Καλή εμφάνιση και εύκολη νίκη για την ομάδα μας απέναντι στην Δάφνη με 4-1 το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο της Αγ. Μαρίνας.
Το παιχνίδι ξεκίνησε βρίσκοντας την ομάδα μας να πιέζει από τα πρώτα λεπτά τον αντίπαλο της με αποτέλεσμα να χαθούν αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξουμε το σκορ,με τους Μαραγκακη Μ. Τερεζακη Ευσ.και Λογκο Χ. να είναι οι μοιραίοι παίχτες στα πρώτα λεπτά. Τελικά το σκορ άνοιξε στο 33ο λεπτό μετά από ωραία ενέργεια του Μαραγκακη Μ.Το 1-0 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.Στο δέυτερο  ημίχρονο η εικόνα δεν άλλαξε.Αυτή τη φορά όμως η πίεση έφερε καρπούς με τον Καστρινακη Γιώργο να κάνει το 2-0 στο 53ο λεπτό με ψιλοκρεμαστό σουτ από πλάγια δεξιά. Η ομάδα τις Δάφνης μείωσε το σκορ δέκα λεπτά αργότερα με απευθείας εκτέλεση φάουλ λίγα μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή.Το 3-1 έγινε στο 72ο λεπτό και πάλι με τον Μαραγκακη Μ.ο οποίος πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή με πλάτη προς το τέρμα,γύρισε και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.Το ωραιότερό γκολ μας το φιλούσε για το τέλος και πάλι ο Μαραγκακης στο 81ο λεπτό πετυχαίνοντας μάλιστα και χατ τρικ όταν πήρε την μπάλα από το κέντρο και περνώντας τρεις αντιπάλους έστειλε  με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή στην αριστερή γωνία του αντίπαλου τερματοφύλακα διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.
Για την ομαδα μας αγωνιστηκαν.
Μελισινός,Καστρινάκης,Μαστοράκης Ν.,Μπομπολάκης, (88 Μαστορακης Γ) ,Κυριακάκης, Καρατζάκης(78 Λαμπιθιανάκης) Τερεζάκης,Λογκο (70Κουμανδρακης) ,Τερεζάκης Ε,Μπεριαδης,Μαραγκακης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.