Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

Η μέρα ξεκίνησε με το πρωτάθλημα junior. Στις 09.30 οι "μικροί" του Γιώργου Λαμπιθιανάκη υποδέχτηκαν την Α.Δ.Ν.Κυδωνίας και γνώρισαν την ήττα με 6-0 απο μια ομάδα που απαρτιζόταν αποκλειστικά απο παιδιά του 2005 όταν η δική μας είχε μόνο ένα στο βασικό σχήμα. Παρολ'αυτά αμυντικά η ομάδα έδειξε βελτίωση και θα μπορούσε το σκορ να είναι αρκετά πιο κολακευτικό αν τα παιδιά μας δεν έκαναν 3-4 αβίαστα λάθη-δώρα στον αντίπαλο. Τέλος το σημαντικό είναι ότι αγωνίστηκαν όλα τα παιδιά, χάρηκαν το παιχνίδι κ απέκτησαν εμπειρίες για τη συνέχεια.
 Στις 10.30 η ομάδα των προπαίδων του Γιάννη Κουρούπη γνώρισε στη Μοναχή Ελιά την ήττα με 7-0 από την Α.Ε.Κυδωνίας.
 Στη συνέχεια στις 01.30 η ομάδα νέων του Γιώργου Λαμπιθιανάκη στο ντέρμπι ουραγών με τον Άρη Βουκολιών "τσίμπησε" τον πρώτο της βαθμό αν και αγωνίστηκε με 10 παίχτες σε όλο το παιχνίδι λόγω των αρκετών τραυματιών. Παρόλο το ότι αγωνιζόταν με 10 η ομάδα θα μπορούσε να κλειδώσει τη νίκη όταν στο 1-0 έχασε 3-4 κλασσικές ευκαιρίες να κάνει το 2-0 και να καθαρίσει το ματς. Αντί αυτού σε δυο λεπτά το 1-0 έγινε 1-2 με την ομάδα μας να ισοφαρίζει λίγο πριν το τέλος. Τα γκολ πέτυχαν οι Radev(απ'ευθείας φάουλ) και Φασαρακης (απ'ευθείας κόρνερ).
 Τέλος η ανδρική ομάδα (φώτο από τον αγώνα) πήρε μια επαγγελματική νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που έπαιζε σκληρά έως αντιαθλητικά με 2-0(ημίχρονο 0-0) με 2 γκολ του συνήθη ύποπτου Στράτου Τερεζάκη ο οποίος έχασε και πέναλτι στο δεκάλεπτο της αναμέτρησης. Ο Ίκαρος Ταυρωνίτη τελείωσε το ματς με 9 παίχτες ενώ στα σημαντικά ότι για 4ο συνεχόμενο παιχνίδι η ομάδα παρά τις σημαντικές απουσίες κράτησε ένα καλό στάνταρ στην απόδοση της και επιβλήθηκε του αντιπάλου. Επόμενος αντίπαλος η Άμιλλα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.