Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Συγχαρητήρια σε Απόλλωνα και Ποσειδώνα. Επέκταση συνεργασίας με Μάριο Σεργάκη .Ευχαριστώ στα ΜΜΕ των Χανιων.

Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Γρανίτη συγχαίρει τον πρωταθλητή Β κατηγόριας Χανίων Αππόλωνα αλλά και την ομάδα του Ποσειδώνα Τσικαλαριών για την δίκαιη άνοδο στην Α κατηγορία.
Με το σφύριγμα της λήξης της Κυριακάτικης εκτός έδρας νίκης επί της Δάφνης στο Εμπροσνερο ξεκίνησε ο προγραμματισμός για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο.  Πρώτη κίνηση ήταν η επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή του συλλόγου Μάριο Σεργακη άλλα και με τον γυμναστή Βαγγέλη Ασαριωτάκη. Θα ακολουθήσουν επαφές με τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου,και στην συνεχεία θα ενισχυθεί το ρόστερ με νέους ποδοσφαιριστές που θα μας βοηθήσουν στην προσπάθεια που θα κάνουμε την για την κατάληψη μιας εκ των δυο θέσεων που οδηγούν στην Α κατηγορία.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα ΜΜΕ των Χανίων για την προσπάθεια που έκαναν όλη την διάρκεια της ποδοσφαιρικής σαιζόν να μεταφέρουν την εικόνα των τοπικών πρωταθλημάτων σε όλους τους Χανιώτες φιλάθλους. Χάρη σε αυτά αναδεικνύετε ο μεγάλος αγώνας των συλλόγων και δίνουν ένα έξτρα κίνητρο στους ποδοσφαιριστες να ακουστεί το όνομα τους.Και πάλι ευχαριστούμε


.
                                                                       ΤΟ Δ.Σ.

Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Συγχαρητήρια στον Άρη Σούδας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το Δ.Σ. οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές  του Α.Π.Σ. Γρανίτη  Αγ. Μαρίνας εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην ομάδα του Άρη Σούδας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, και τους εύχονται καλή επιτυχία στην προσπάθεια που θα κάνουν για άνοδο στην Γ εθνική κατηγορία.

Φοβερή εμφάνιση, άνετη νίκη με 4-0 και πίστη για την άνοδο.

Αλλη μια εντυπωσιακή εμφάνιση της ομάδος μας με μεγάλο σκορ και άνετη νίκη το απόγευμα του Σαββάτου, στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας, έναντι της ομάδας του Απτερα. Η ομάδα μας με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο όπου το Απτερα έχασε δυο καλές ευκαιρίες για να προηγηθεί έπαιξε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο, φτάνοντας σε άνετη νίκη και χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Το σκορ άνοιξε στο 15ο λεπτό ο Μαραγκάκης, ο οποίος έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα πάνω από τη γραμμή σε σουτ που είχε επιχειρήσει ο Λόγκο. Το 2-0 έγινε στο 25ο λεπτό από εκτέλεση κόρνερ του Καλιοτζάκη , ο επερχόμενος Τζωρτζάκης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γρανίτης πέτυχε άλλα δυο γκολ με τον Λόγκο στο 55ο λεπτό, ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα και τον πλάσαρε εύστοχα. Το 4-0 έγινε στο 90ο λεπτό από τον Παπαδόπουλο με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή. Αυτό ήταν και το ωραιότερο γκολ της συνάντησης ενώ νωρίτερα είχε ακυρωθεί γκολ του Κουμανδράκη ως οφσάιντ με εξίσου ωραίο σουτ έξω από την περιοχή.
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας κάνει το ρεπό της, καθώς θα πάρει τους 3 βαθμούς χωρίς αγώνα, αφού ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει τον Αστέρα Χαλέπας ο οποίος έχει αποσυρθεί.
Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος και η άνοδος πλησιάζει όλο και πιο κοντά.