Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

ΧΑΛΑΡΩΜΑ ΣΤΑ STER CINEMAS ΤΑ JUNIOR


Διάλειμμα απο τις υποχρεώσεις της ομάδας χθες για τους μικρούς μας οι οποίοι μετά απο μια κουραστική εβδομάδα χαλάρωσαν και διασκέδασαν στα ster cinemas βλεποντας Μπομπ Σφουγγαράκη επιβεβαιώνοντας το οτι είναι Ομάδα και εκτός γηπέδου. Νικητής στη μάχη του pop corn ο Αυτζάγγελης ο οποίος πήρε την οικογενειακή συσκευασία η οποία ήταν κυριολεκτικά στα μέτρα του και την εξαφάνισε εντός δεκαλέπτου. Συνοδός των μικρών ήταν ο προπονητής τους Λαμπιθιανάκης Γεώργιος καθώς και πολλοί γονείς οι οποίοι στηρίζουν την ομάδα απο την αρχή της σεζόν και τους ευχαριστούμε. Ξανά σε ρυθμό προπονήσεων λοιπόν από σήμερα στις 18.00.

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Εύκολο απόγευμα,άνετη νίκη αφιερωμένη στον Νίκο Μουσκουντάκη.

Εύκολο απόγευμα με καλή εμφάνιση κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και νίκη με 4-0 της ομάδας μας κόντρα στον Σαμψών Στύλου. Σκόρερ των τερμάτων ήταν οι Μαραγκακης Μιχάλης στο 35΄,Λόγκο Χρήστος στο 58΄,Τερεζακης Στράτος στο 70΄,και Μπιτσακης Αντώνης στο 75'.Η νίκη ειναι αφιερωμένη στον παλαιό ποδοσφαιριστή και  πιστό φίλαθλο του συλλόγου Μουσκουντακη Νίκο που αναρρώνει στο νοσοκομείο Χανίων έπειτα από μια περιπέτεια που είχε με την υγειά του. Όλο το τμήμα του συλλόγου του ευχετε περαστικά και σύντομα κοντά μας.

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΑ "ΓΡΑΝΙΤΑΚΙΑ"


 Με πολύ όρεξη το τμήμα junior της ομάδας μας συνεχίζει τη σκληρή δουλειά. Τα Γρανιτάκια ανταποκρίνονται στο "δύσκολα" που τους βάζει ο προπονητής τους και παρουσιάζουν μεγάλη βελτίωση από μέρα σε μέρα. Αυτό που ευχαριστεί τον προπονητή της ομάδας είναι ότι τα παιδιά έχουν δίψα για μάθηση και δείχνουν ότι αγαπάνε αυτό που κάνουν, οπότε και συνδυάζουν τη χαρά του παιχνιδιού με τη σκληρή δουλειά που απαιτείται για να προοδεύσουν ποδοσφαιρικά. Αν αναλογιστεί κανείς οτι οι μικροί μας είναι ηλικιακά ένα σκαλί κάτω από τους αντιπάλους τους και δει την αγωνιστική τους συμπεριφορά στα παιχνίδια των τελευταίων εβδομάδων θα διαπιστώσει ότι το μέλλον είναι ευοίωνο καθώς το ταλέντο υπάρχει σε πλεόνασμα και πως η ομάδα από εβδομάδα σε εβδομάδα παρουσιάζεται ολοένα και καλύτερη ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων. Οπότε αγαπάμε αυτό που κάνουμε για να το κάνουμε σωστά και για να συνεχίσουμε να το κάνουμε. Να δομήσουμε καλούς χαρακτήρες, να κοινωνικοποιήσουμε θετικώς τα παιδιά και να συνδυάσουμε τη χαρά που τους προσφέρει η μπάλα δημιουργώντας ταυτόχρονα καλούς αθλητές. Πολλά μπράβο στους μικρούς μας λοιπόν....Ραντεβού το Σάββατο στο γήπεδο μας στις 09.30 αντιμετωπίζουμε τον Πλατανιά. Αν έχει καλό καιρό ελάτε να στηρίξετε τους μικρούς και την προσπάθεια τους. 
Να την και η  SELFIE της χρονιάς........

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 07-03-2014 ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

Ολη μέρα Γρανίτης αύριο. Το πρόγραμμα ανοίγει η ομάδα του ΤΕΡΕΖΑΚΗ Γιάννη(Προπαίδες)
οι οποίοι αύριο αντιμετωπίζουν την ομάδα της Δόξας σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Στις 11.30 τα junior
αντιμετωπίζουν την ομάδα του ΙΝΚΑ (ώρα συγκέντρωσης 10.30 στο γήπεδο μας) σε ένα δυνατό μάτς για την ομάδα του ΛΑΜΠΙΘΙΑΝΑΚΗ Γιώργου. Τη σκυτάλη παίρνει η ομάδα νέων του Γρανίτη
που αντιμετωπίζει τον Ιδομενέα στις 13.30 (ώρα συγκέντρωσης 12.30 στο γήπεδο). Το μενού ολοκληρώνεται με την ανδρική ομάδα
η οποία στις 15.00 αντιμετωπίζει στο ντέρμπι της αγωνιστικής την Α.Ε.Κυδωνίας με την ομάδα να επιζητά την επιστροφή στις νίκες μετά το 0-0 με τον Κρητικό Αστέρα της προηγούμενης αγωνιστικής.